Papua Noua Guinee

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Papua Noua Guinee

Proprietate de vânzare în Papua Noua Guinee

Papua Noua Guinee este situată în sud-vestul Pacificului și include regiunea de est a Noii Guinee și insulele sale. Caracterizat de o vastă diversitate biologică și culturală, este renumit pentru plajele și recifele sale de corali.

Port Moresby este capitala statului și este, de asemenea, cel mai populat oraș și principalul port.

Proprietățile de vânzare din Papua Noua Guinee, Port Moresby și alte centre urbane sunt scumpe și acest lucru se reflectă și în costul ridicat al bunurilor și serviciilor, inclusiv alimente, utilități și siguranță.

De asemenea, accesibilitatea proprietăților de vânzare în Papua Noua Guinee este o problemă sistemică pe care atât guvernul, cât și sectorul privat încearcă să o abordeze.

Un sondaj realizat în 2018 a arătat că indisponibilitatea percepută a crescut începând cu 2017, 87% dintre respondenți credând sau cumpără o proprietate în Papua Noua Guinee moderat sau foarte nesustenabil (respectând 85% în 2017).

În timp ce cei care cred că cumpărarea unei proprietăți de vânzare în Papua Noua Guinee este convenabilă, până la foarte convenabilă, a scăzut cu 14% până la 12%.

Atribuirea acestei schimbări este dificilă. Urbanizarea ascendentă, cei care se mută din zonele rural-urbane în căutarea unui loc de muncă și alte oportunități, este cu siguranță un factor contributiv.

Încă o dată, majoritatea oamenilor cred că este momentul cel mai potrivit pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Papua Noua Guinee, însă aceasta a scăzut ușor de la 61% în 2017, 56% în 2018.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB